Com escollir un rentavaixelles

L’elecció d’un rentavaixelles està lligada a diversos factors com ara l’espai disponible, el número de persones que conviuen al pis, l’eficiència energètica… Si te’l vols canviar o és el primer que compres, et donem les cinc claus a tenir en compte a l’hora de comprar un rentavaixelles.

 

lavavajillas-neff-grande

1. Espai disponible
Les mides més comunes són les d’ample 45cm o 60cm, però actualment hi ha una àmplia varietat de models entre els què trobar el model perfecte per la teva cuina.

2. Número de persones
Si vius sol o en parella, és millor que triïs un rentavaixelles de poca càrrega. Del contrari, segurament hauràs de posar-lo en marxa sense estar ple, el que significa que estaràs desaprofitant aigua i energia.
Si sou una família nombrosa, busca aquell aparell que permeti la màxima càrrega per aprofitar cada rentat.

3. Eficiència energètica
Ja saps com ens preocupem per l’estalvi energètic i el teu estalvi en la factura. Si tens la possibilitat d’escollir-ne un de classe A o superior, fes-ho: és l’opció més sostenible i eficient.

4. Garantia i manteniment
Un rentavaixelles no deixa de ser un electrodomèstic que pot espatllar-se en el moment menys oportú. Busca l’opció que millors condicions de garantia i servei de manteniment ofereixi.

5. Programes de rentat
Amb el temps, els programes de rentat s’han anat sofisticant. Pot semblar una nimietat el fet que un model tingui rentat delicat o no, però agrairàs tenir aquesta opció quan organitzis un sopar formal a casa i treguis la vaixella bona!

No Comments

Post A Comment