Climatització

A Ace Granollers hi trobaràs tot tipus de sistemes d’aire condicionat, des del domèstic (split), consoles de terra o cassettes integrats a aires industrials de la màxima qualitat i de les principals marques. Tot per al teu confort.

Som assessors en climatització. Els nostres experts faran un estudi acurat de les teves necessitats per a dissenyar la instal·lació que més et beneficiï. I la cosa no queda a aquí. Mai et deixem tirat. Realitzem la venda, instal·lació, manteniment  i reparació d’aires condicionats (disposem dels recanvis de totes les marques).

 

Som especialistes en la instal·lació de Sistemes VRV, una solució integral innovadora per edificis i empreses. Optimitza el control i la eficiència energètica al temps que redueix l’impacte mediambiental i proporciona un estalvi energètic molt considerable.

Venda

Instal·lació

Manteniment

Reparació

Domèstic

Perquè el que més ens preocupa és el teu benestar, ens ocupem de l’aire condicionat de casa teva. Els nostres tècnics s’encarregaran de fer des d’un estudi de clima per trobar la opció que més s’adapti a les teves necessitats a un manteniment preventiu per allargar la vida del teu aparell, fins a qualsevol reparació que pugui sorgir.

Auditories del clima

Els nostres tècnics es desplacen fins a la teva empresa per analitzar tots els aparells. Els auditem, identifiquem, revisem i mirem les seves característiques. És important que experts en climatització realitzin l’auditoria per estar al dia de la normativa vigent i al mateix temps fer un exhaustiu manteniment preventiu.

Un cop acabada l’auditoria, proposem possibles millores i fem un dossier amb una fitxa tècnica per cada aparell, junt amb un informe d’avaries. A continuació, realitzem un pressupost per fer el manteniment d’acord amb la periodicitat que considerem adequada a una empresa, ja que funciona tot l’any.